Sjoerd Kerssies

Trainee HR & Payroll bij Quoratio

“Aanvankelijk dacht ik dat het vrij algemene training zou zijn met uitleg van theorieën die ik ook in boeken kon vinden. Hoewel dit ook aan bod kwam viel mij iets op aan de interactie die Sophie met mij opzocht.

Met een scherp oog voor interpersoonlijke kenmerken stelde ze vragen, gaf ze praktische tips en inzichten die mij hebben geholpen de theorie te vertalen naar mijn praktijk.

Later hebben we ook met rollenspel gewerkt, (iets waar ik lang niet altijd een prettige ervaring mee heb) maar deze keer heb ik kunnen ervaren dat dit juist heel leerzaam is.

Al met al heb ik de middelen meegekregen om in mijn werk mijn eigen persoonlijke kenmerken en kwaliteiten meer naar de voorgrond te doen treden. Ik heb inzichten gekregen in hoe ik duidelijker mijn mening en bevindingen kan delen in een professionele situatie

In mijn werk is het waardevol om te weten hoe ik invloed kan uitoefenen op hoe anderen mij zien en hoe ik gezien wil worden. Ik heb dankzij Sophie geleerd om feedback te geven op een manier dat deze met begrip en een luisterend oor wordt ontvangen. Tegelijkertijd heb ik meer zelfinzicht verworven.”