Rob Nibbeling

Manager Bakker Bart

“Mijn ervaring met Sophie mag ik omschrijven als vernieuwend en inspirerend. Met haar ongeremde tactische kritische motivatie heeft ze het vermogen om gedegen vaste processen van een bedrijf te veranderen.

Ze maakt gebruik van de kracht en kennis van experts en kan dit vertalen naar verbeterstukken welke vervolgens geïmplementeerd worden. Hierbij verliest ze niet de beoogde doelstelling uit het oog en laat ze zichzelf niet zo snel uit het veld slaan indien tegenwerking komt.

Haar sterke kant is het analytische vermogen van bedrijven en de mens met wie ze te maken krijgt. Zij kan als geen ander een gedegen scan maken van de uitdaging en dit vertalen in een shortlist oplossing. Wat voor mij vooral prettig werkte waren de korte lijnen welke ze gebruikt in communicatie en het doorpakken en nakomen van afspraken. Hierdoor komt ze tot een efficiënte en effectieve ma nier van uitvoeren van de opdracht.

Bij Bakker Bart heeft Sophie een leeromgeving gemaakt voor een brede doelgroep. Er stond een leeromgeving welke niet meer bij de huidige tijd paste, deze leeromgeving is door Sophie geprofessionaliseerd en eigen tijds gemaakt met als eindresultaat ‘Bart’s University Street’ afgekort BUS.

BUS is een denkbeeldige opleidingstraject voor alle functies binnen een Bakker Bart, van bezorger tot ondernemer, van verkoper tot bakkerspecialist.

Zet Sophie op een uitdagend traject, dit kan een geheel nieuw op te starten traject zijn of een bestaand traject vernieuwen, dan staat dit garant voor succes met als prettige bijkomstigheid dat haar aanwezigheid zorgt voor een plezierige samenwerking.”