Wat een lastige vraag!

Die reactie krijg ik nogal eens te horen tijdens coaching sessies. En ja, soms kunnen het lastige vragen zijn. Altijd met de intentie om je bewust te maken en je vooruit te helpen. Nooit om het je expres moeilijk te maken of in een hoekje te duwen.

Hoe kan het eigenlijk dat vragen als lastig ervaren kunnen worden? Een van de redenen kan zijn omdat je het niet gewend bent deze vragen te krijgen. Laat staan om er een antwoord op te geven. Dat maakt juist dat een coaching sessie bij mij je nieuwe inzichten kan geven. Door dit nieuwe inzicht zie je je probleem of je vraag vanuit een nieuw perspectief. Precies dat kan je helpen om vooruit te komen.

Lastige vragen helpen je door na te denken over de vragen/problemen waarvoor je naar een coach toe gaat. Ben jij benieuwd naar mijn lastige vragen voor jou? Ik ben in ieder geval erg geïnteresseerd in jouw antwoorden! De antwoorden die jouw helpen om meer grip te krijgen op je persoonlijke ontwikkeling. Klinkt goed toch!?

Neem contact met me op voor een vrijblijvende eerste afspraak. Dan beginnen we met makkelijke vragen om samen kennis te maken! De lastige vragen volgen vanzelf…

Wil jij meer lezen over hoe coaching je ook kan helpen als een soort onderhoud? Lees dan mijn blog over ‘Coaching als een APK‘.