Wel… of toch niet?… De eeuwige twijfel…

Uitstellen, blijven wikken en wegen, advies vragen bij anderen, nog eens alle voor- en nadelen nagaan, en toch, je blijft maar twijfelen. Herken jij dit? Iedereen heeft er wel eens last van maar soms kun je er echt last van hebben.

Het kan moeilijk zijn om in de toekomst te kijken en vooraf te weten wat de beste keus is. Trouwens, wat is de ‘beste’ keus eigenlijk? En welke gevolgen kan deze keus hebben, positief én negatief? Het is soms een kunst om de gok te wagen een gewoon te doen, gewoon te kiezen op basis van wat er op dat moment het beste voor je voelt.

Makkelijker gezegd dan gedaan? In sommige gevallen vast wel. Maar hoe fijn zou het zijn als je een keus hebt gemaakt. Denk eens aan de rust die het kan geven, voor jou én je omgeving. Door opzoek te gaan naar wat het zo lastig voor je maakt om te kiezen én door de keuzes goed te analyseren kun je leren beter en sneller keuzes te maken. Ook jij!

Dus twijfel je nog om hier hulp in de vorm van coaching te vragen? Maak een keus en neem contact met me op! Ik help je graag bij het onderzoeken van jouw twijfels zodat je meer grip krijgt op je eigen ontwikkeling. Zo die keus is gemaakt 😉