Als alles z’n gangetje gaat

Het gaat allemaal prima. Je hebt een leuke baan, je kunt het goed vinden met je collega’s, je hebt een fijne woonplek, lieve familie en vrienden om je heen; kortom alles gaat z’n gangetje. En toch… Steeds vaker heb je dat onrustige gevoel dat er iets mist of dat je meer wilt. Een onbestemd gevoel waarvan je niet goed weet wat je er mee moet doen.

En dus besluit je gewoon door te gaan. De dagen vliegen voorbij en je hebt weinig te klagen. Behalve die onrust vanbinnen. Herken jij dit gevoel? Wat zeg jij dan tegen jezelf? Niet zeuren en gewoon doorgaan? Of ben jij benieuwd, wat dit gevoel jou probeert te vertellen? Wat zou er kunnen gebeuren als je dit gevoel aandacht geeft? Zou het je energie geven? Zou het je (verborgen) wensen doen uitkomen? Wat heb je te verliezen?

Vaak heerst het idee dat je pas naar een coach toegaat op het moment dat het slecht gaat met je of als je een probleem hebt. En dat is best jammer. Waarom wachten op achteruitgang? Hoe fijn is het dat je, ondanks dat alles z’n gangetje gaat, er kansen zijn om je dagen nog beter, fijner en leuker te maken? Neem grip op je eigen ontwikkeling en onderzoek welke kansen er voor jou zijn. Laat je verassen door de energie die het je oplevert!

Wil jij meer lezen over redenen tot veranderingen? Ik schreef er eerder een blog over ‘Auw, dit doet pijn (genoeg)’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *